top of page

Активирај се !

Промени го твоето мислење и мислењето во твојата околина

Преземи конкретна акција, зачлени се во мрежата „РАЗВОЈ„, информирај не за твојата активност. Секој ден се' започнува одново. Преку личен развој до општествен развој. И најдолгиот пат започнува со првиот чекор. 

Дејствувај !

Испрати информација за твојата активност на

razvojmk@gmail.com

bottom of page