top of page

Ние го подобруваме светот

За нас

Проектот „Ослободи го умот од корупција„ е инициран од Театар

 

„БОЕМИ„ – Скопје и истиот е поддржан од Амбасадата на САД

во Скопје. Во проектот се вклучени и даваат логистичка,

 

организациона и административна поддршка и Македонскиот

 

Центер за Култура и Развој, Театарска Младина на Македонија,

 

САРОШ – Отворен Универзитет, СКОПЈЕ-МЕТРОПОЛА како и

 

сите субјекти и институции со кои овие организации имаат

 

остварено соработка.

Проектот се спроведува од Окотомври 2019 година до Октомври

 

2020 година а работата на мрежата РАЗВОЈ ќе биде трајна.

Персонал

PhD Nelko Nelkovski - Photo.jpg

Раководител на проектот

д-р Нелко Нелковски

razvojmk@gmail.com

+ 389 70 20 58 39

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page