top of page

Ние го подобруваме светот

RRETH NESH

Projekti “Liroje trurin nga korupcioni” , u inicua nga Teatri

 

“BOEMI”- Shkup, dhe I njëjti përkrahet nga Ambasada e

 

ShBA në Shkup. Në project janë kyçur dhe japin

 

logjistikën, përkrahjen administrative dhe organizative

 

dhe Qendra Maqedonase për zhvillim dhe culture, Rinija

 

teatrore e Maqedonisë, SAROSH – Univerziteti I hapur.

 

Shkupi Metropol, si dhe të gjithë subjektet dhe

 

institucionet me të cilat këto institucione kanë realizuar

 

bashkpunim 

Персонал

PhD Nelko Nelkovski - Photo.jpg

Раководител на проектот

д-р Нелко Нелковски

razvojmk@gmail.com

+ 389 70 20 58 39

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page