top of page

Përfshihuni

Ndryshoni të menduarit tuaj dhe mënyrën si mendoni për rrethinën tuaj

Bëni një veprim konkret, pajtohuni në rrjetin e ZHVILLIMIT, na tregoni për aktivitetin tuaj. Do ditë gjithçka fillon përsëri. Nga zhvillimi personal deri tek zhvillimi shoqëror. Dhe udhëtimi më i gjatë fillon me hapin e parë. Akti!

Dërgoni informacione rreth aktivitetit tuaj

razvojmk@gmail.com

bottom of page